Vrienden

 • logo

  Mildred

  dropr.com/mildredvalkonet

  De illustraties op deze website komen van mijn hand. Mocht je interesse hebben in een geïllustreerde website of zoek je illustraties voor andere doeleinden neem dan contact met mij op via m.m.valkonet@gmail.com of bel 0643821772.

 • Schermafbeelding 2015-02-03 om 16.47.24

  ’t Karrewiel

  www.karrewiel.nl/nl/

  Paardenmarkt 74 2611 PD Delft Telefoon: (015) 213 68 76 Fax: (015) 213 60 17 E-mail: info@karrewiel.nl (voor een reservering verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen)

 • Print

  Restaurant La Tasca

  www.latasca.nl

  Voldersgracht 13 & 14 te Delft

  Restaurant La Tasca is een Mediteraans restaurant waarbij de gerechten zijn geïnspireerd door de plattelandskeukens rondom de Middellandse Zee. De gerechten worden dagelijks vers bereid met de lekkerste seizoensingrediënten en door de koks met passie en respect voor de producten klaargemaakt. La Tasca werkt daarbij vooral met biologische streekproducten van kleine, ambachtelijke, producenten.

 • Schermafbeelding 2014-10-13 om 22.50.31

  Hills & Mills

  www.hillsmills.nl

  Oude Langendijk 6 te Delft

  Hills & Mills is een puur restaurant aan de andere kant van de Markt. Chef en gastheer ‘Papa Kazmi’ kookt uitsluitend met pure, verse producten. Papa Kazmi vertelt: ‘Ab en zijn team zijn super. Ze werken hard en secuur en hebben oprechte interesse in jou als klant en als mens. Ik kan me herinneren dat mijn collega ooit de appels iets te hardhandig van kist verplaatste. Dat deed Karim bijna pijn en hij gaf meteen de tip dat je dat met appels niet mag doen, omdat ze dan bruisplekken krijgen. Tekenend voor hun betrokkenheid!
 • FinnleysLogo

  Finnley’s

  www.finnleys.nl

  Markt 58 te Delft

  Unieke locatie in hartje Delft Finnley’s-eigenaar Robert Oomen heeft lang moeten zoeken naar een geschikte locatie voor zijn eetcafé. De plek waarnaar hij op zoek was, moest goed bereikbaar én bijzonder zijn. Dat is gelukt: Finnley’s is sinds de zomer van 2014 te vinden in een eeuwenoud pand in Dickens-stijl aan de Grote Markt in Delft, vlak tegenover het Vermeer Centrum. Onze zaak is geliefd bij toeristen, dagjesmensen en Delftenaren. Komt u ook snel (weer) bij ons langs voor Full English Breakfast- Lunch - High tea - High wine and Engelse Pie met Guinness.

 • Naamloos-1

  Rode rozen en tortilla’s

  www.roderozenentortillas.com

  Verwersdijk 116 te Delft

 • facebook-profielfoto2-lamaz (4)

  Mooi Lamazi

  www.mooilamazi.com

  Voldersgracht 4 te Delft

 • Schermafbeelding 2014-11-27 om 20.53.18

  Restaurant Le Vieux Jean

  www.levieuxjean.nl

  H.G. Kerkhof 3 te Delft

 • image

  Ten to Three Bakery Delft

  www.tentothreebakery.com

  Markt 37B te Delft